Saturday, April 20, 2019

Pure amfetamine bestellen


Pure amfetamine ook wel pure speed of pure pep genoemd. Dit zijn echter straat termen voor amfetamine. Amfetamine werd in de 19e ondekt en in een labaratorium nagemaakt. In het begin van de 20e eeuw ondekte men een overeenkomst tussen amfetamine en adrealine.

In de jaren 20 van de 20e eeuw werd voor het eerst pure Amfetamine als medicijn voorschreven als een bloeddruk verhogend drug. 10 jaar later kwam de doorbraak voor pure Amfetamine als medicijn tegen ziektes zoals astma. Adrenaline wat voort komt uit pure Amfetamine stond toen bekend als een drug die de aanvallen van astma kon tegenwerken.

Amfetamine als afslankmiddel

Amfetamine werd vroeger vaak gebruikt als vetverbrander. Doordat Pure amfetamine de eetlust af doet nemen daarnaast drukt door het gebruik van pure amfetamine de spijsvertering vlink af. Amfetamine doet de spijsvertering afnemen doordat de darmwerking en bloedtoevoer verminderd. Door de werking van amfetamine verlaat uiteindelijk een groot gedeelte van het eten het lichaam ongebruikt.

Tegenwoordig wordt het afgeraden amfetamine te gebruiken voor deze doeleinden. een alternatief voor amfetamine gebruik als afslankmiddel is caffeine.

Amfetamine als oppepmiddel


De uitkomst van amfetamine is dat het vermoeidheid tegen ging waardoor het extreem populair ,studenten gebruikten bij het leren voor hun examens. Ook werd amfetamine in de Tweede Wereldoorlog gebruikt door de britten en de Duitsers als oppepmiddel. De amfetamine werd bijde soldaten geïnjecteerd.


Soort gelijke toepassing


Een aan amfetamine gerelateerd middel ritalin wordt onder ander voorgeschreven voor een behandelingen van autisme of ADHD. De werking van dit middel is ongeveer gelijk aan dat van amfetamine.

Wil je amfetamine?

marktcokeman@safe-mail.net


speed informatie, speed gezocht, speed bestellen, 
amfetamine bestellen online

5 comments:

  1. Beste, graag zou ik amfetamine bij u bestelen. Laat me iets weten over het hoe en wat. Dank.

    ReplyDelete
  2. 1G belly mail me terug over hoe en wat

    ReplyDelete
  3. laat me aub asap iets horen

    ReplyDelete